Po odchode tajomníka SRZ z Dolnej Stredy horelo

20.07.2023 07:00

Dňa 19.7.2023 o 9.30 hod sa uskutočnilo v Dolnej Strede pri Zelenke pracovné stretnutie ohľadom projektu  „ Projekt na ochranu pôvodných druhov rýb – Ichtyofauny “. Návrh na spoluprácu pri realizovaní tohto projektu zaslal Slovenskému rybárskemu zväzu jeho autor Oravec Miloš, ktorý je zároveň aj povereným zástupcom obce Dolná Streda .          

Rokovania sa zúčastnil medzi inými aj tajomník Slovenského rybárskeho zväzu pán Cintula, ktorý prejavil záujem o realizáciu tohto projektu. Ako dopadne tento projekt, či sa bude realizovať sa určite dozvieme neskôr. No čo vieme už teraz s určitosťou povedať je to, že po odchode pána tajomníka SRZ z pracovného stretnutia pri Zelenke v Dolnej Strede horelo. Horelo doslova a do písmena, v podvečerných hodinách boli privolaní na miesto stretnutia hasiči, ktorí hasili požiar stola ktorý sa nachádza pri Zelenke vedľa Rybárskeho domčeka, práve v tesnej blízkosti miesta, kde sa uskutočnilo pracovné stretnutie.

Kto stôl zapálil a prečo zostáva otázkou ?

Preto prosíme občanov, ktorí videli kto mohol tento požiar spôsobiť, aby tieto informácie poskytli obecnému úradu.

 

https://www.dolnastreda.sk/zivot-v-obci/obcianske-zdruzenia-v-obci/oz-dolnostredan/po-odchode-tajomnika-srz-z-dolnej-stredy-horelo-858sk.html